Online regnskabsprogram

Som erhvervsdrivende er du altid på udkig efter måde at sørge for din forretning blevet drevet bedst muligt på. Igennem de seneste år har online regnskabsføring vundet frem på mange fronter. Flere og flere har opdaget hvor store fordele der er ved at holde styr på regnskaber online og centralt tilgængelig for alle interessenter i stedet for at køre det hele via internt program.

En af de steder hvor man især kan udnytte det er ved at give revisor adgang til at følge med løbende i regnskabet, hvilket giver en ekstra god mulighed for løbende at holde øje med omkostninger og tage væsentlige beslutninger på baggrund af dette. Økonomien i din virksomhed er en helt central og derfor er det en vigtig beslutning at sørge for at der er rammer for at holde styr på den.

Et af de online regnskabsprogrammer med størst succes har været det dansk udviklet E-conomic som har taget brugerne med storm. I øjeblikket har de over 150.000 brugere på regnskabsprogram. E-conomic findes i 2 forskellige udgaver, small og standard afhængig af størrelsen af din virksomhed, derfor er det let at tilpasse en løsning til din virksomhed.

Der findes et hav af forskellige moduler som kan kobles på E-conomic. Der kan blandt andet nævnes muligheden for at integrere dit lager med din bogføring, dette medfører at det hele foregår automatisk når du får nye lager ind og ud af din forretning. Når dette kobles sammen med indscanning ved kassen har du lige pludselig sparet rigtig mange timer når du langer varer over disken i din forretning.

E-conomic har derudover valgt at give dig som kunde en mulighed for at prøve regnskabsprogrammet gratis i 14 dage, i sidste ende er der mange af kunderne som ender med at blive kunde når først de opdager hvor let det pludselig bliver at føre regnskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *